Zo ondernemend is Vlist!

Bereikbaarheid

Met de auto: zie de overzichtskaart (Google Maps).

Vlist ligt in het Groene Hart van Nederland in de driehoek Gouda, Oudewater en Schoonhoven. Vanuit de drukke randstad komt u in de rust van dit mooie polderrijke gebied.

Vlist is met de auto bereikbaar vanuit Utrecht over de A12, N204 en de N228,  vanuit Rotterdam via de A20, afslag Moordrecht N207 en de N228  en vanuit Den Haag via de A12, afslag Gouda

 

Met openbaar vervoer: www.9292.nl of bel 0900 – 9292 (€ 0,70 p.m.)

Met openbaar vervoer is de gemeente Vlist te bereiken met de trein tot  station Gouda, en dan met buslijn 197a tot het centrum Stolwijk,  buslijn 106b tot het centrum van Haastrecht,  of  buslijn 106a tot het centrum van Vlist.

  

Ook leuk: aanvaren. Verschillende veren zetten u over. Kijk op de overzichtskaart voor de diverse auto-, fiets- en voetveren. Meer informatie over de vaartijden en dienstregelingen vind u op www.voetveren.nl of www.waterbus.nl.

 

Toeristische Overstap Punten (TOP)

Komt u met de auto en wilt u per fiets, te voet of per kano het gebied ontdekken, dan kan dit uitstekend vanuit de verschillende Toeristische Overstappunten in de Krimpenerwaard. U kunt hier uw auto gratis parkeren. In de Krimpenerwaard zijn drie TOP's, waaronder één in Haastrecht. Meer informatie over de TOP's kunt u vinden op Top Groene Hart.