Zo ondernemend is Vlist!

Van Wijnen Stolwijk B.V.

AdresBenedenkerkseweg 48
2821 LD Stolwijk
Telefoon0182-34 80
ContactpersoonH.J.G. Steenbergen
BrancheBouw
OndernemersnetwerkIndustriegroep Vlist
E-mailstolwijk@vanwijnen.nl
Websitewww.vanwijnen.nl
Twitter@#!/vanwijnengroep
Facebookwww.facebook.com/vanwijnengroep
LinkedInwww.linkedin.com/vanwijnengroep

 

Van Wijnen behoort tot één van de grotere bouwondernemingen van Nederland. De bouwactiviteiten worden uitgevoerd vanuit een aantal regionale, zelfstandige dochtermaatschappijen. Bij Van Wijnen Stolwijk is er naast het bouwbedrijf  ook een omvangrijke afdeling onderhoud en beheer met servicedesks van waaruit het niet- planmatig onderhoud en klachten worden opgelost voor de hele regio.

Wij hebben als financieel gezond  bedrijf meer dan 100 jaar ervaring in woningbouw, utiliteitsbouw en renovatiewerkzaamheden. Van Wijnen bouwt en onderhoudt onder andere kantoren, woningen, winkelcentra, zorgcentra, ziekenhuizen, scholen en bedrijfsvastgoed.

 

Onze missie

Wij voorzien onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, corporaties, instellingen of beleggers, onze klanten kiezen voor Van Wijnen omdat we maatwerk leveren. Onze mensen hebben kennis van lokale markten en zijn hierdoor uitstekend in staat om in te spelen op de behoeften van onze klanten. Zij krijgen bovendien bij Van Wijnen alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen.

 

Van Wijnen. Meer dan bouwen.