Zo ondernemend is Vlist!

Tuinverzorging de Molen

AdresBilwijkerweg 18
2851 ER Haastrecht
Telefoon0182-502692
ContactpersoonLeon van Leeuwen
BrancheCreatie, landbouw, overig, zakelijke diensten
OndernemersnetwerkIndustriegroep Vlist
E-mailinfo@tuinverzorgingdemolen.nl
Websitewww.tuinverzorgingdemolen.nl
Twitter@molenhaastrecht
OpeningstijdenZaterdag11:00-13:00 (Elke zaterdag tuinadvies)

 

Tuinverzorging de Molen is een hoveniersbedrijf, actief sinds 1988.

Werkzaam in de regio op het gebied van tuinaanleg, tuinadvies, tuinonderhoud en tuinontwerp.

Wij hebben een goede naam opgebouwd door met de klanten duidelijke afspraken te maken en deze ook na te komen. Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan, en daarom kiezen wij voor kwalitatief goede materialen om te verwerken, zodat de klant lang plezier van de tuin heeft.

De afvalverwerking wordt veelal bij de bron gescheiden en ook kan er gekozen worden voor gebruikte materialen. Al jaren zijn wij met veel plezier een erkend leerbedrijf, zodat er ook in de toekomst nog hoveniers zullen blijven.

Ons streven is om tuinen aan te leggen waar men zonder al te veel inspanning van kan genieten. Wij zijn aangesloten bij 'Tuingeluk' en leggen tuinen aan die volgens de 4 basisvoorwaarden zijn ontworpen en mogen ons nu ook Tuingeluk-coach noemen. Voor het ervaren van tuingeluk is het belangrijk dat er genoeg privacy is en de verhouding beplanting en verharding goed is. Voldoende hoge beplanting en/of elementen is erg belangrijk  en de juiste energiebalans.

 

Tijdens ons gratis tuinadvies /inloopspreekuur, elke zaterdag van 11.00 uur tot 13.00 uur vertellen wij hier graag meer over.