Zo ondernemend is Vlist!

Spiritueel Centrum Sekieta

AdresHoogstraat 162a
2851 BE Haastrecht
Telefoon06-22236125
ContactpersoonLaura Jansen
BrancheGezondheidszorg, wellness
OndernemersnetwerkBeauty & Brains
E-mailla.jansen@planet.nl
Websitewww.sekieta.nl

 

Sekieta bestaat bijna 30 jaar en is in Gouda op het Nonnenwater als Yoga Centrum begonnen. Ik ben sinds dien ook nooit gestopt met het geven van Hatha –Yoga les. Naast de Hatha Yoga geef ik Vedisch Vegetarische kooklessen aan groepjes van gemiddeld 5 personen; bourgondisch eten zonder vlees, vis of eieren. Reuze spannend en lekker en het koken zelf tijdens de les geeft een gevoel van Mind-fullness omdat alle zintuigen hierbij betrokken zijn. Fijn om de Vedische keuken aan andere mensen door te geven, leuk om te doen, en heerlijk om te eten, en je hebt er geen dieren bij nodig. Dat is een vredige bijkomstigheid!

 

Sekieta verzorgt ook workshops voor teambuilding, vriendinnenfeestje of voor éénpersoons kookcursus Vedisch. Ook workshops op gebied van meditatie en Ayurvedische massage alleen aan dames en op afspraak.

Sekieta is een plek om dingen te leren, inspiratie op te doen, en tot rust te komen. In deze drukke wereld vol stress is het fijn om in een andere sfeer te stappen en tot jezelf te komen.

 

Yoga op maandag- en dinsdag avond, kookworkshop en cursus op afspraak.