Zo ondernemend is Vlist!

Schaatstraining advies & begeleiding

AdresProvincialeweg 25
2851 EA Haastrecht
Telefoon0653944343
ContactpersoonMonique Vergeer- van den Heuvel
BrancheOverig
OndernemersnetwerkBeauty & Brains
E-mailinfo@schaatstrainingadvies.nl
Websitewww.schaatstrainingadvies.nl
Twitter@schaatstraining
Facebookwww.facebook.com/schaatstrainingadvies

 

Schaatstraining advies & begeleiding is in augustus 2010 opgericht door Monique Vergeer-van den Heuvel met als doel (wedstrijd)schaatsers van elk niveau te helpen het beste uit zichzelf te halen. Programma’s en activiteiten aanvullend op wat een vereniging aan wedstrijdschaatsers kan bieden, gericht op de individuele behoeften en mogelijkheden.

 

Persoonlijke begeleiding: via een persoonlijk, digitaal trainingsplan help ik schaatsers hun doel te bereiken door hen vooral effectief en gericht te laten trainen. Met een digitaal trainingsjaarplan op maat, inclusief uitgewerkte schema’s en logboek.

 

Trainingsweek Inzell: daarnaast organiseer ik trainingsweken (voornamelijk) in Inzell gericht op de schaatstechniek. Een week lang werken we – op het prachtige ijs van het magische Inzell – uitgebreid aan de techniek, met veel filmanalyse en soms ook een wedstrijd.

 

Clinics en trainingen: tot slot geef ik privé trainingen en organiseer ik clinics en presentaties voor individuele of een groep sporters of schaatstrainers.

Persoonlijke aandacht staat hierbij overal voorop.

 

Vlist is een schaatsomgeving. Als het vriest, gaat het bij velen in Vlist en omgeving kriebelen. Ook al richt ik mij gedurende het jaar op de wedstrijdschaatsers, op het moment dat er natuurijs ligt, organiseer ik ook activiteiten voor natuurijsliefhebbers.