Zo ondernemend is Vlist!

Reclame & Design BV

AdresVaartland 9
2821 LH Stolwijk
Telefoon0182342990
ContactpersoonFred Kok
BrancheReclame
OndernemersnetwerkIndustriegroep Vlist
E-mailinfo@reclame-design.nl
Websitewww.reclame-design.nl
Facebookhttps://nl-nl.facebook.com/reclame.design
LinkedInhttps://nl.linkedin.com/in/fred-kok-a7129b10

 

Reclame & Design is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in binnen- en buitenreclame.

Onder leiding van Fred Kok heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een modern allround Signbedrijf.

U kunt er terecht voor een eenvoudige belettering, maar ook voor een volledige projectrealisatie.

 

Onze hoofdactiviteiten zijn onder te verdelen in:

 

SIGN - Promoties en herkenning - Dit is meer dan een eenmalige reclame-boodschap en gaat vaak gepaard met een gevoel of een beleving. Wij zorgen voor het perfecte resultaat van uw boodschap. Bouwborden, reclameborden, autobelettering, spandoeken of bewegwijzering.

De kracht ervan is niet te onderschatten.

 

SFEER & BELEVING - Creëer een beleving! - Saaie blinde muren of grote kale

raampartijen?

We toveren het om tot een sfeervolle ruimte met optimale akoestiek. Met hoogwaardigedigitale prints, akoestisch dempende materialen en brandwerende stoffen, realiseren wij voor elke ruimte de gewenste sfeer.

 

PANDEN IN EEN NIEUW JASJE - Uw gevel benutten als reclamedrager of de wanden van uw winkel, kantoor of zorginstelling in een nieuw jasje steken? Met wanddecoratie, gevelreclame of geveldecoratie creëren wij voor u een eyecatcher waarover gesproken wordt.

 

DIGITAL SIGNAGE - Narrowcasting, oftewel Digital Signage, is het communiceren van informatie gericht op een bepaalde doelgroep, op een bepaalde locatie en op een bepaald tijdstip. Dit gebeurt via digitale schermen, al of niet interactief, op afstand en met relevante content.

Digital Signage is zowel te vinden als reclame, retail, QSR restaurants, entertainment, autobranche, gezondheidszorg en het onderwijs.

Narrowcasting kan bijdragen aan een unieke en persoonlijke manier van communiceren zowel naar klanten als naar het eigen personeel.

Door middel van Narrowcasting kan men op veel verschillende soorten beeldschermen dynamische informatie tonen. Een afspeellijst kan bestaan uit content, afbeeldingen, video's en zelfs live feeds zoals weersvoorspellingen of het nieuws.

Het belangrijkste aspect van digital signage is de boodschap die men wilt over-brengen. Deze dient goed leesbaar te zijn en op een dynamische wijze te worden gepresenteerd.

Reclame & Design levert uw systeem en onderhoud uw boodschappen op alle schermen, op afstand via internet.