Zo ondernemend is Vlist!

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

AdresNijverheidstraat 53
2821 AT Stolwijk
Telefoon0182 431199
ContactpersoonHans Verhoeven
BrancheDetailhandel
OndernemersnetwerkIndustriegroep Vlist
E-mailmshv@verhoevenstolwijk.nl
Websitewww.mshv.nl
OpeningstijdenMaandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
Zaterdag - (Op afspraak)

 

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven staat garant voor vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit. Het zijn niet alleen banken, fauteuils, of eetkamer-stoelen, maar ook boten, caravans of loungesets die door meubelstoffeerderij Hans Verhoeven vakkundig gestoffeerd kunnen worden. Naast herstofferen en vernieuwen, restaureren wij ook het binnenwerk van uw zitmeubel, waardoor het weer jaren mee gaat. Kleine reparaties aan zitmeubelen of het aanpassen van het zitcomfort behoren allen tot de mogelijkheden.

 

Naast de meubelstoffering voor particulieren, verzorgen we ook projectstoffering. Denk aan: meubilair in de zorgsector, kantoormeubilair, wacht- en vergader-ruimten, zitmeubelen en banken in aula’s, kantine- en restaurantmeubilair, zitbanken in de stuurhut of woonkamer van binnenvaartschepen. Kortom, alles waar op gezeten kan worden, wordt door ons vakkundig gestoffeerd.

 

Naast de ruime keuze in meubelstoffen voor particulieren, hebben wij tevens een grote collectie projectstoffen en kunstleders. Ook ons vulmateriaal voldoet aan de hoogste eisen. Er is keuze uit verschillende hardheden en comforts van polyethers en koudschuim.

 

Om onze klanten een zo compleet mogelijk totaalpakket te bieden, kunt u bij meubelstoffeerderij Hans Verhoeven nu ook terecht voor uw vloerbedekking en gordijnen.