Zo ondernemend is Vlist!

JOOS-illustraties

AdresHoogstraat 17
2851 BA Haastrecht
Telefoon06-28645691
ContactpersoonJosefien Versteeg
BrancheCreatie, reclame
OndernemersnetwerkBeauty & Brains
E-mailinfo@joos-illustraties.nl
Websitewww.joos-illustraties.nl
Twitter@joosillus
LinkedInwww.linkedin.com/in/josefienversteeg

 

In 2000 na het eindexamen van de kunstacademie startte ik met illustraties en schilderijen maken voor magazines, (educatieve) uitgeverijen, non-profitorganisaties, en bedrijven. Voor particulieren maak ik aankondigingkaarten en schilderijen. Daarnaast geef ik schildercursussen en -workshops.

 

Mijn drijfveer is de behoefte om te creëren. Als illustrator is het mijn vak om mooie plaatjes te maken, met een originele invalshoek, humor of een diepere laag en begrijpelijk voor de aanschouwer.

 

Het is belangrijk goed naar de opdrachtgevers te luisteren. Ik wil hen begrijpen en aanvoelen om de opdracht goed te kunnen uitvoeren. Als ik mijn opdracht goed heb uitgevoerd zijn de opdrachtgevers erg blij met het visuele resultaat. Dit geldt voor illustraties en schilderijen, maar ook wanneer een cursist onder mijn begeleiding zijn of haar eigen verwachtingen overstijgt. En wat is er nu mooier dan mensen blij maken.

 

Tijdens cursussen en workshops wil ik de cursisten inspireren, drempels laten overwinnen en overtuigen van hun kunnen. Mijn ervaring en technische kennis gebruik ik om het leerproces te begeleiden. In tegenstelling tot mijn illustratiewerk is het eindresultaat hier niet het belangrijkste. Het plezier in schilderen, de magie van de kleuren op een doek en leren met vallen en opstaan, daar gaat het om.