Zo ondernemend is Vlist!

Ella's Kralendoos

AdresKadijkselaan 55a
2861 CH Bergambacht
Telefoon0646196247
ContactpersoonElla van Vliet
BrancheCreatie
OndernemersnetwerkBeauty & Brains
E-mailcrellatief@hotmail.com
Websitewww.ellaskralendoos.nl
Facebookwww.facebook.com/kralendoos

 

Ik ben Ella van Vliet uit Bergambacht en ik ben in de zomer van 2015 begonnen omdat ik het een heerlijke hobby vind en ik er enorm van geniet om dit met anderen te delen. Ook het verkopen van mijn zelfgemaakte sieraden op een braderie of markt geeft veel voldoening omdat ik kan helpen en adviseren bij het uitzoeken en samenstellen. Bovendien kan ik het ter plaatse op maat maken of aanpassen, naar de persoonlijke wensen van de cliënt. Als ik bestellingen verstuur die ik via mijn webshop binnenkrijg, doe ik er  altijd een aardigheidje bij als cadeautje, als dank dat ze bij mij hun spulletjes hebben gekocht.

 

Mijn passie is om mensen te laten zien hoe creatief ze zelf kunnen zijn. Durf te proberen. Vertrouw op je gevoel en dan zie je dat vaak de mooiste en origineelste stukken gemaakt worden. Mijn cursisten gaan altijd blij verrast en met prachtige dingen naar huis en dat geeft me een heerlijk gevoel.

 

Doelstelling voor de toekomst?

Heerlijk verdergaan met deze ingeslagen weg. Lekker workshops geven, op braderieën en markten staan en natuurlijk mijn webshop promoten, zodat straks heel Nederland weet wie en wat Ella’s Kralendoos te bieden heeft!