Zo ondernemend is Vlist!

Krimpenerwaard in Beweging

5 september 2012

Burgemeester Evenhuis-Meppelink geeft op 8 september 2012 om 9.00 uur het startschot voor de eerste sponsordag "Krimpenerwaard in Beweging" georganiseerd door de Rabobank. De handeling vindt plaats bij het gemaal de Hooge Boezem in Haastrecht.

 

De Rabobank Krimpenerwaard organiseert voor de eerste keer deze sponsordag "Krimpenerwaard in Beweging". Alle Waardbewoners worden uitgenodigd om in beweging te komen, en te genieten van wat die prachtige Krimpenerwaard te bieden heeft. Verenigingen en instellingen kunnen tijdens dit evenement een financiële bijdrage voor hun club bij elkaar wandelen of fietsen op één van de routes die worden uitgezet.

 

Burgemeester Evenhuis deelt bij het startpunt van de gele route (Gemaal de Hooge Boezem Haastrecht - Vlisterstee Vlist - Rabobank Bergambacht - het Wapen van Stolwijk) bijzonder vormgegeven flesjes water uit in een ‘limited edition’ oplage.

 

De flesjes zijn voorzien van illustraties - van de hand van Josefien Versteeg - van de vier speerpunten van Vlist: koeien, kaas, de molen en het riviertje de Vlist. De flesjes water zijn samen met de ondernemersclub ‘Vlist onderneemt!’ speciaal ontwikkeld voor deze dag.

 

Burgemeester Evenhuis-Meppelink: "Krimpenerwaard in beweging is een mooi initiatief van de Rabobank waar wij als gemeente graag onze medewerking aan verlenen. Het is voor bewoners en bezoekers bij uitstek de gelegenheid om te genieten van een uniek stukje Nederland. Vlist is met haar prachtig groene omgeving, gezellige dorpskernen en het riviertje de Vlist een plek die het absoluut waard is voor bezoekers om te ontdekken en voor bewoners om extra te koesteren."