Zo ondernemend is Vlist!

Feestelijke opening theaterseizoen Concordia

6 september 2012

ConcordiaNet als vorig jaar kunnen cultuurliefhebbers in het komende seizoen in Haastrecht terecht voor de grote en kleine namen in de kunst en cultuur, want het seizoen in Cultureel Centrum Concordia staat bol van de mooie voorstellingen.

 

Op vrijdagavond 28 september wordt met de spectaculaire Concordia Parade de aftrap gegeven voor het seizoen 2012-2013.

 

Iedereen is die avond welkom om tijdens de vrije inloop een kijkje te komen nemen bij de vele optredens waarin diverse artiesten hun voorstelling van het komende seizoen presenteren.

 

Een tipje van de sluier: cabaretgroep Jeroens Clan treedt op, er is de hele avond live muziek van Swing Twice, Alkemade & Bloemen komen spelen en er wordt een voorproefje gegeven van de voorstelling van Rosa de Compàs door twee danseressen, een zangeres en een
pianist. Ook is een digitale presentatie te zien van alle voorstellingen van het komende seizoen. Zo kunt u een goede keuze uit het programma aanbod. U kunt deze avond namelijk nog kaartjes -zonder reserveringskosten- kopen voor de voorstellingen.

 

In het hele gebouw zijn activiteiten; een mooie manier om het nieuwe theaterseizoen met een knal in te luiden. U heeft geen kaartje nodig, de entree is gratis. U bent welkom om binnen te lopen en te komen genieten. De Concordia Parade begint vrijdag 28 september om 20.00 uur en om 20.30 uur openen we het seizoen feestelijk met een (gratis) toost en een hapje.

 

Wie vóór 1 oktober kaarten bestelt, betaalt geen transactiekosten. Kaarten kopen kan op verschillende manieren: online via www.cultureelcentrumconcordia.nl, via het bestelformulier in het programmaboekje, op werkdagen vanaf 17.00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). Het programmaboekje is te vinden op www.cultureelcentrumconcordia.nl.