Zo ondernemend is Vlist!

Chocolade Festival in Haastrecht

7 augustus 2012

Op zaterdag 22 september vindt van 10.00 uur tot 16.00 uur het Chocolade Festival in het centrum van Haastrecht plaats. Het succesvolle en drukbezochte eerste chocoladefestival van vorig jaar krijgt dus een vervolg.

 

Het idee is afkomstig van patissier Marjolijn Reijm van De Zoete Hoek. “Ik organiseer het Chocoladefestival samen met de OVH (Ondernemers Vereniging Haastrecht) en veel Haastrechtse winkeliers doen dit jaar weer mee.” Alles op deze dag staat in het teken van chocolade met bodypaint in chocola, kookdemo’s (crêpes en chocolade, vlees en chocolade) modeleerchocolade, fonteinen, 8 chocolatiers met chocolade demonstraties, wijnen en likeuren die passen bij chocolade, zelf chocoladerepen versieren, chocolade ijsjes, kinder speurtocht over chocolade, etc. Dramadocent John de Heij verzorgt met zijn toneelvereniging straattheater.

 

Marjolijn: "We verkopen –net als in de film Sjakie en de Chocoladefabriek- chocoladerepen met de gouden wikkel. Degene die de gouden wikkel vindt, mag een dag lang met mij meelopen en zelf chocolade maken in mijn atelier.

 

Het is onze bedoeling dat mensen tijdens het tweede Chocolade Festival op 22 september kunnen genieten van het sfeervolle centrum van Haastrecht en genieten van chocolade!"

 

Kijk voor meer informatie op: www.chocoladefestivalhaastrecht.nl en twitter @chocohaastrecht